Shop

Opinci de piele, simple (fără talpă de cauciuc)

0 recenzii Vândute 312

55.0 lei165.0 lei

Luati in calcul minim 2 saptamani termen de executie

Cusute cu piele

Costul: 55.0 lei
Opțiune:
Preț total:

Opinci de piele, simple (fără talpă de cauciuc)

Opinci de piele, simple (fără  talpă de cauciuc) –  sunt realizate din piele de vită în culoare negru sau maro (tonurile de maro pot varia în funcție de stocul de piele al furnizorului).

Pentru opincile pe care le veți purta doar în interior sau pe scenă puteți achiziționa varianta simplă, adică făcute doar din piele. Dacă însă doriți să le purtați pe afară, vă recomand varianta cu talpă de cauciuc aplicată (talpa este plată, tăiată din placă de cauciuc de 3-4 mm, lipită și cusută).

Foarte important de reținut modul în care să vă măsurați corect. Am nevoie de lungimea FIXĂ în centimetri a tălpii dvs, deoarece din croi voi mai adauga 2 cm pentru lărgime și ciorap. NU MAI ADAUGAȚI ȘI DVS CM ÎN PLUS LA MĂSURAT!

Cum să vă masurați corect pentru comanda opinci de piele:

– asezati o foaie pe podea, langa un perete, puneti talpa pe hartie in asa fel incat calcaiul sa se sprijine usor de perete apoi cu un creion marcati varful degetului mare.
– marcati latimile in exteriorul talpii, acolo unde este talpa mai lata
– masurati cu o rigla lungimea si latimea talpii

Opincile sunt cusute cu ață cerată de 1 mm grosime, foarte rezistentă, pusă în 2. Dacă doriți coaserea cu piele, selectați opțiunea ”cusut cu piele” și se vor adauga la preț încă 30 lei, deoarece coaserea cu piele, în față și la spate, este o procedură care necesită un timp de lucru mai mare.

Comenzile pentru opinci de piele se vor efectua din timp, cu minim 14 zile lucrătoare în avans. Deocamdata nu pot prelua comenzi urgente, avand un bebe mic care nu ma lasa sa lucrez rapid. Va rog sa dati comanda din timp.

Opincile nu sunt pe stoc, ele se lucrează la comandă.

La fiecare comandă vă rog să notați la observații data limită până când aveți nevoie de ele.

Toate opincile din fotografii sunt realizate de mine.

Nu stiu sa realizez si ciorapii insa va recomand cu drag o dna din judetul Prahova, care lucreaza foarte frumos. O puteti contacta pe whatapp si stabiliti cu dansa detaliile comenzii. Atentie, ciorapii dansei nu vin la pachet cu opincile de la mine, aceia vor fi alt colet si stabiliti dvs cu dna toate detaliile. Nr dansei este 0757951519

Recenzii clienți
0
0 recenzii
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Recenzii

Nu sunt recenzii momentan.

Scrie o recenzie

Adaugă o recenzie acum pentru “Opinci de piele, simple (fără talpă de cauciuc)”

X