Shop

Opinci de piele, cu talpă cusută

1 recenzii Vândute 175

115.0 lei225.0 lei

Cusute cu piele

Costul: 115.0 lei
Opțiune:
Preț total:

Opinci de piele, cu talpă cusută

Opinci de piele, cu talpă cusută –  sunt realizate din piele de vită în culoare negru sau maro (tonurile de maro pot varia în funcție de stocul de piele al furnizorului).

Pentru opincile pe care le veți purta doar în interior sau pe scenă puteți achiziționa varianta simplă, adică făcute doar din piele. Dacă însă doriți să le purtați pe afară, vă recomand varianta cu talpă de cauciuc aplicată (talpa este plată, tăiată din placă de cauciuc de 3-4 mm, lipită și cusută).

Foarte important de reținut modul în care să vă măsurați corect. Am nevoie de lungimea FIXĂ în centimetri a tălpii dvs, deoarece din croi voi mai adauga 2 cm pentru lărgime și ciorap. NU MAI ADAUGAȚI ȘI DVS CM ÎN PLUS LA MĂSURAT!

Cum să vă masurați corect pentru comanda opinci de piele:

– asezati o foaie pe podea, langa un perete, puneti talpa pe hartie in asa fel incat calcaiul sa se sprijine usor de perete apoi cu un creion marcati varful degetului mare.
– marcati latimile in exteriorul talpii, acolo unde este talpa mai lata
– masurati cu o rigla lungimea si latimea talpii

Opincile sunt cusute cu ață cerată de 1 mm grosime, foarte rezistentă, pusă în 2. Dacă doriți coaserea cu piele, selectați opțiunea ”cusut cu piele” și se vor adauga la preț încă 30 lei, deoarece coaserea cu piele, în față și la spate, este o procedură care necesită un timp de lucru mai mare.

Comenzile pentru opinci de piele se vor efectua din timp, cu minim 7 zile lucrătoare în avans. Pot prelua și comenzi mai urgente dar este necesar să mă sunați la 0747858655.

Opincile nu sunt pe stoc, ele se lucrează la comandă.

La fiecare comandă vă rog să notați la observații data limită până când aveți nevoie de ele.

Toate opincile din fotografii sunt realizate de mine.

Recenzii clienți
5.00
1 recenzii
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
1 review for Opinci de piele, cu talpă cusută
  • 5 out of 5

    Am primit opincile! Va mulțumesc din suflet. Calitate, seriozitate, promptitudine. Ati făcut o fetita foarte bucuroasa și mândră. Revenim cu drag🤗🤗🙏🙏Recomand cu toată increderea

    • (verified owner)

      Multumesc!

Scrie o recenzie

Add a review

Livrare gratuită la comenzile peste 400 lei.

X