Shop

Nuovo Jaipur bumbac, 50gr, 30462 – VERDEARANCIO

0 recenzii Vândute 1

22.0 lei

Prețul de 18 lei se referă la un ghem întreg de 50 gr. Dacă aveți nevoie de mai puțin, prețul este 5 lei pentru 10 gr depănat și vă rog să comandați telefonic 0747858655

Disponibilitate9 în stoc

Nuovo Jaipur de la Lana Gatto este un fir de 100%  bumbac pieptănat Mako , de foarte bună calitate, ideal de folosit atât pentru cusut/brodat, cât și pentru croșetat sau tricotat.

Lungimea firului la 50 gr este de 100m.

Firul se poate desface în 12 cu ușurință, dacă vreți să îl folosiți la cusut. Am atașat 2 poze primite de la persoane care au folosit acest fir la cusut și care mi-au spus că se potrivește foarte bine pentru așa ceva. Pe această cale le și mulțumesc.

Nuovo Jaipur bumbac, vine în culori frumoase, potrivite pentru toate gusturile, atât pentru cusut cât și pentru croșetat. Este un fir foarte plăcut la atingere și poate fi folosit la croșetarea pieselor vestimentare delicate, chiar și pentru bebeluși. Este perfect și dacă vreți să croșetați genți, bijuterii. Se folosește cu andrele de 3.5-4 mm.

Nuovo Jaipur bumbac este un fir vopsit ecologic.

A se spăla manual și a se usca pe o suprafață plană.

Vă rog să aveți în vedere faptul că pot fi diferențe de nuanțe între poze și realitate, în ciuda eforturilor noastre de a le poza cât mai real. Dacă doriți să vedeți exact nuanțele puteți achiziționa mostrarul.

 

Recenzii clienți
0
0 recenzii
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Recenzii

Nu sunt recenzii momentan.

Scrie o recenzie

Adaugă o recenzie acum pentru “Nuovo Jaipur bumbac, 50gr, 30462 – VERDEARANCIO”

X