Shop

07. Lână merinos – Azzurro, 10 gr

0 recenzii Vândute 8

4.0 lei

Disponibilitate85 în stoc

Lână merinos 100%, origine Italia, la conuri mari – se vinde doar depănată în ce cantitate doriți dvs. Este ideală pentru cusut ie. Are diferite grosimi 2/60 (cea mai subțire), 2/45, 2/30, 2/30×2 (cea mai groasă).
Ca orice fir de lână, are un aspect ușor pufos, dar în timpul coaserii nu se subțiază. Cusătura nu arată foarte scămoșată, deși are ușoare scame specifice unui fir de lână. Totuși, cine alege să coase cu lână cred că știe că tocmai acest lucru este particularitatea cusăturilor cu lână. Pentru reproducerea iilor vechi cusute cu lână, nu se poate obține efectul specific lor cu alt tip de fir, decât cu lână.
Vă rog să aveți în vedere că, la fel ca și la mătase, este recomand să coaseți cu fire scurte, cu un ac cu gaură mare și să nu frecați ața în ac în timpul coaserii.
Noi am probat firul și am făcut un filmuleț din timpul coaserii pe care îl găsiți pe canalul nostru de youtube Merceria IElena, dar și pe pagina de facebook. Am probat firul la cusut și la spălat. Culorile sunt stabile, nu ies. Cusătura arată bine și după spălat deși am frecat-o bine (ceea ce nu se recomandă de obicei cu niciun fir – nu e recomandată spălarea și stoarcerea agresivă).
Prețul este 4 lei 10gr depănat.
Conurile vin din fabrică foarte mari, firul nu se vinde decât depănat în multiplu de 10 gr.
Trebuie să aveți în vedere că nuanțele pot diferi în realitate față de poză, chiar și în funcție de setările dvs. Culorile sunt mult mai vii și mai frumoase în realitate.
Dacă vreți să vedeți culorile în mod real vă recomand să achiziționați mostrarul care conține câte 3 m din fiecare culoare și costa 42 lei.

Recenzii clienți
0
0 recenzii
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Recenzii

Nu sunt recenzii momentan.

Scrie o recenzie

Adaugă o recenzie acum pentru “07. Lână merinos – Azzurro, 10 gr”

X