Shop

Feeling – fir de merinos, mătase și cașmir, 12246 Rosso/Verona

0 recenzii Vândute 56

35.0 lei

50 g/140 m – 70% lână merinos extrafină, 20% mătase naturală, 10% cașmir

Disponibilitate63 în stoc

Feeling -fir de merinos, mătase și cașmir, este un fir produs în Italia de cei de la Lana Gatto. Prima dată l-am adus pe comandă specială fiind rugată de dnele de la Șezătoare Argeș și Muscel. Când mi-au spus cât de fain este am decis să îl aduc mereu pe stoc.

Am probat și eu ca să mă asigur cu mâinile mele că este un fir bun. La probă am fost extrem de mulțumită, aveam un gri ca mostră și am cusut ceva în urma acului și în crucițe. Mi-a plăcut mult. Nu s-a scămoșat deloc în timpul lucrului. Dnele de la șezătoare, care se pricep mai bine ca mine, mi-au spus că un fir de lână pentru a fi bun de cusut trebuie să aibă în compoziție și ceva mătase pentru că așa nu se rupe la cusut, nu se subțiază, nu se scămoșează. Într-adevăr așa este.

Feeling -fir de merinos, mătase și cașmir  se poate desface în 5 fire (la rândul lor sunt făcute din alte 2 răsucite, dar nu trebuie și nici nu cred că merge desfăcut mai mult).

Mi-a plăcut mult și faptul că are un lucru discret. Arată foarte bine cusută. Eu nu m-am priceput să fac o cusătură înfoiată, dar fiind un fir grosuț, e foarte bune pentru o cusătură grasă sau ca pe cămășile pădurănești… așa, bătută. Asta tot de la dnele de la Șezătoare am învățat 😀

Este deosebit și pentru croșetat/tricotat, vă dați seama 😀 Pentru asta a și fost concepută, de fapt.

Am încercat să surprind în poze cât mai real culorile, dar tot există diferențe la câteva dintre ele. Nu uitați că și în funcție de setările ecranului dvs se pot vedea diferit. Pentru orice problemă noi acceptam retur în termen de 30 zile, cu excepția faptului când produsele au fost folosite.

Recenzii clienți
0
0 recenzii
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Recenzii

Nu sunt recenzii momentan.

Scrie o recenzie

Adaugă o recenzie acum pentru “Feeling – fir de merinos, mătase și cașmir, 12246 Rosso/Verona”

X