Shop

CUPON In pur 14 netopit,1 m liniar cu latime 1.75 m

0 recenzii Vândute 0

84.0 lei

CUPON

Disponibilitate1 în stoc

In pur 14 netopit, panza cu aspect transparent, a se vedea pozele.

Panza netopita din In PUR 14 are o compozitie 100% in – cca 14 /14 fire pe cm/cm – o panza care imbie la confort si la intoarcerea catre natura. Plamadita cu atentie – din cel mai pur in, dospita bine – in ani de cautari si probe. A fost creata special pentru un aspect autentic traditional romanesc, atat de dorit si cautat.

Intr-o compozitie premium de 100% in pur, tesatura toarce intre firele ei povesti purtatoare de energie pozitiva. Un suport perfect pentru broderie manuala sau mecanica, ideal pentru cusaturi bogate de mana, dar si pentru design-uri moderne – fie ele complexe sau minimaliste.

In Pur 14 netopit se comercializeaza in varianta neemoliata – perfect neted, ideal pt cusaturile manuale; gratie greutatii specifice a inului, tesatura prinde viata la orice miscare, avand o „greutate fluida”, care complimenteaza orice silueta si este perfecta pentru tinute memorabile, aproape de suflet.

Latime 1.75 m +/- 5cm

Pentru panza cu aspect neted trebuie avuta in vedere o contractie de cca 10% – in conditii de spalare delicata la maxim 30°C, fara centrifugare, cu detergenti potriviti tesaturilor delicate din in

Recenzii clienți
0
0 recenzii
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Recenzii

Nu sunt recenzii momentan.

Scrie o recenzie

Adaugă o recenzie acum pentru “CUPON In pur 14 netopit,1 m liniar cu latime 1.75 m”

X