Mai e un pic și se termină 2019 iar eu nu știu dacă și voi ați observat că anul acesta a fost la mare modă cămașa cusută pe pânză cu cânepă. Cea mai vândută și mai râvnită anul acesta a fost Cânepa Centenarului netopită, iar apoi noua lansare a pânzei Valeria netopită a stârnit mare interes. Mulți dintre clienții noștri lucrează în prezent o cămașă pe aceste pânze. Cămășile pe pânză de cânepă sunt chic, comode, casual și pot fi purtate oriunde în viața de zi cu zi. Pentru cei mai nerăbdători în ale cusutului, cămașa pe pânză cu cânepă e alegerea ideală: modelul minimalist se coase foarte rapid și ușor pe firele mai rare ale pânzei, așa că în 2-3 săptămâni cămașa poate fi gata.

Găsiți Cânepa Centenarului netopită la noi pe site https://www.merceriaielena.ro/magazin/canepa-centenarului-netopita-natur-0-5-m/ și Valeria netopită Ideal este să brodați pânza de cânepă cu matase de vierme https://www.merceriaielena.ro/fire-de-matase/ sau mouline https://www.merceriaielena.ro/product-category/fire-de-bumbac/favil-mouline/ pentru că aceste fire se desfac și se așează mai frumos pe pânza cu cânepă decât firele care nu se desfac (cotton perle, de ex). Le puteți comanda pe toate pe site sau la 0747858655.

Voi atașa pe parcurs, în acest articol, pozele cu cămășile pe cânepă cusute de clienții noștri, ca să vă puteți desfăta cu adevărate lucruri bine meșteșugite.

Cămașă cusută pe Cânepa Centenarului netopită de dna Pușcașu Ileana.
Cămașă cusută pe Cânepa Centenarului netopită de dna Pușcașu Ileana.
cusuta de dna Rosca Laura cu matase, pe Centenar netopit

camasa cusuta de dna Zorica Dontu

Postează un comentariu

X