Broderie metalica. In engleza se numește Goldwork sau Gold Embroidery si se lucrează doar cu fire metalice, in general suflate cu aur sau argint. Idee proprie.
Am folosit fir metalic Cannetille suflat cu aur, paiete metalice de 3 mm suflate cu aur, fire metalice Madeira (5 nuanțe). Pânză folosita este Catrina netedă neagra. Am dublat panza pe spate ca sa nu se vada cusatura și am lipit marginea panzei de gherghef.
Se vinde cu factura, pret 150 lei.
Reprezinta o libelula in zbor. Uneori, parem, in raport cu visurile noastre, la fel de fragili precum o libelula, insa in pofida acestui lucru trebuie sa avem îndrăzneala de a ne urma visurile. Deși este delicată, libelula înfruntă puterea vântului, așa si noi trebuie sa înfruntăm toate obstacolele care ne stau în cale, pentru a reuși.
Tabloul se poate replica, dar va fi ușor diferit, doarece este realizat manual. Recomandam sa nu spalati panza, ci sa o ștergeți periodic de praf cu un pămătuf. Pânză nu se poate scoate de pe gherghef.
Dimensiune rama, 20 cm diam.
Preț 150 lei
Cusut cu mătase de vierme pe panza de bbc Catrina neagra

Preț 90 lei

casuta cu baloane, pret 90 lei. am folosit etamina colorata, fir de matase de vierme Lana gatto Silky si matase la con din Italia

Postează un comentariu

X