4 Comments

 1. Mihaela aprilie 15, 2021

  Buna ziua!
  Am o ie foarte veche care este scurta. Credeti ca poate fi cumva lungita astfel incit sa nu fie necesar sa o port numai cu fusta si brau?
  Multumesc

  • admin aprilie 21, 2021

   Buna ziua! Cat de scurta este? De obicei iile erau destul de scurte. Am vazut poza din diferite muzee si unele erau chiar pana in talie, probabil fiindca oricum venea catrinta pe deasupra si atunci nu mai iroseau material. Ma gandesc ca ati putea face o adaugire cu un material asemanator, daca il coaseti frumos in urma acului de undeva din talie. Sau puteti sa ii coaseti niste poale.

 2. Eugenia Daba iulie 17, 2021

  Buna ziua,
  As avea o rugaminte la dvs., credeti ca ati putea sa ma ajutati cu modelul de cusut la Camasa de cinepa vedeta anului 2019?
  si daca comand prin d-voastra materialalui pt. ie si ata de cusut puteti trimite pachetul si in Canada?
  M-ati face o mare bucurie!
  Multumesc mult

  • admin iulie 21, 2021

   Buna ziua! Da, modelul este din Bucovina si se gaseste pe inernet, pot sa vi-l scot la xerox. Cu panza va pot ajuta, si cu firele. Camasa aceea a fost cusuta cu mouline Anchor, pe care noi nu il mai avem acum in stoc, dar va putem alege alte fire, in asa fel incat si camasa sa fie personalizata. Si da, expediem oriunde. Este cel mai bine sa ma sunati la 0747858655 sau pe whatsapp la 0758437809 sau pe facebook si discutam mai usor, caci aici nu vad asa repede mesajele.

Postează un comentariu

X